Mens svenskenes midsommar er et av sommerens store høydepunkter med majstång ogsildog poteter og jordbær og øl og snaps og dans rundt stanga og… Men de har ikke bål da
Hun har nemlig satt i gang med månedens matbloggutfordring. (Jeg jobber med saken. Mia, dama bak bloggen Green Bonanza (en av landets aller mest spennende matblogger spør du meg), har utfordret oss
Vend dem i olje, salt og pepper. salt og pepper. salt og pepper. )1 kg rødbeter1 ss olivenoljesalt og pepperKrem100g gresk youghurt2 ss fersk revet parmesan+ litt til pynt1 hvitløksfedd finhakketsalt og pepperSett på ovnen på 175 graderskrell og del opp rødbetene i små staver. Enkelt, sunt og veldig godt 1 kg rødbeter
Nydelig mild og velsmakende julesild, kan virkelig anbefales. Både kryddersildog vanlig spekesild kan brukes, men legg silden et par timer i melk før tilbereding
Hva er vel sildesalatenog leverposteien til jul uten rødbeter, så derfor er det like greit å få gjort unna rødbetsyltingen, for de aller beste rødbetene er de hjemmelagde så klart
Det er snart jul, og for mange er det tradisjon medsild til jul. Den eneste grunnen til at jeg lager dette nå, er Matbloggsentralens utfordring i samarbeid med Godfisk/Norges Sjømatråd
Foreløpig er ikke denne debio godkjent, men Kooperativet gjorde tidlig avtale med gården om å få levert quinoaen fra et felt uten sprøytemiddel og kunstgjødsel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.