Jeg rett og slett kjøper sursildkrydder ogfølger oppskrifta på pakken. Jeg har fast to typer til julefrokosten og her skal jeg dele oppskriftene med dere
Kok opp vann og sukker, ogavkjøl. Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises. Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
Blogg. ) Inni er det en deilig sjokoladekake med sjokoladekrem, smørkrem og sjokoladebiter. Blogg. Lille Leonis fylte 1 år forrige og er veldig glad i Ole Brum. #heidiskaker #bursdagskake #olebrum #gutt #bursdag #blogg #kake #hurra #gratulerer #fest #feire #familie #blogg #winniethepooh #1år #baby #blå #sjokoladekake #sjokolade #farger #honning #tv #tvhelt #barndom #halden #helg #fredag. 24 i Blogg. 24 i Blogg
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Og det er når folk får et religiøst forhold til øl eller vin. juleølet fra Hansa, Ringnes, Mack eller hvem det nå er, får man et hånlig ”nei, sånn dritt drikker jeg ikke” Ok, tenker jeg da, velbekommet
Avkjøl noe og ha i eddik og sursildkrydderet. Helst spekesild med mengder sprø og knasende løk. Jeg har alltid brukt mammas oppskrift, men i år lagde jeg svigermors vri og den deler jeg med dere i dag
Smør denne utover kjeksbunnen, og sett formen tilbake i kjøleskapet. Sett formen i kjøleskapet imens du lager Sjokolademousse av en pk freia sjokolademousse
Jeg elsker å steke hel kylling og den beste måten å gjøre det, er å ha den oppå en ølboks. Sett kyllingen over ølboksen, om du ikke får den til å sitte ordentlig, så kan du surre litt hyssing rundt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.