Deilg lagtidskokt høstsuppe med høyrygg av storfekjøtt. 1 kg høyrygg av storfe. 1 kg høyrygg av storfe. Ha alt i en gryte, la det stå i ovnen i minst 4 timer, gjerne i 6, da blir det bare beder
Til denne retten kan du gjerne bruke rimelig grytekjøtt som bibringe, bankekjøtt, høyrygg eller bog. Bibringe betegnes ofte som "det simpleste storfekjøttet", fordi det inneholder en god del isprengt fett og bein
Skikkelige reale og gode hamburgere får du av å kverne høyrygg av storfe. De kan gjerne være litt 'rå' i midten ♥ Det er litt kvalitetsforskjell på nykvernet kjøttdeig av godt storfekjøtt og den du får kjøpt vakumpakket i butikkene
400 g malt kjøttdeig (vi maler den selv av høyrygg av storfe). 1 løk 2 gulrøtter 3-4 vårløk 400 g malt kjøttdeig (vi maler den selv av høyrygg av storfe)
På pakken kan jeg lese 95% storfekjøtt, 50% høyrygg av storfe. Ved siden av hamburgeren lå det en stor biff av en høyrygg – 560 gram, 145 kroner kiloen. Her kunne jeg få en hamburger hvor 100% av kjøttet er fra høyryggstorfe, for en lavere kilopris en hamburgeren. 500 g kjøtt (jeg brukte høyrygg). 500 g kjøtt (jeg brukte høyrygg)
Man koker først store kjøttstykker av storfe i vann, sammen med litt krydder i ca. Høyrygg av strofe. 2,2 kg storfekjøtt, jeg brukte oksehøyrygg med bein. 2,2 kg storfekjøtt, jeg brukte oksehøyrygg med bein