Bog av storfe oppskrifter

Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

(Bog eller høyrygg). Kjøtt av vilt og lam kan også brukes. 1 kg storfe uten ben. Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag
Supersøndag  med  Biff  Stroganoff

Supersøndag med Biff Stroganoff

Eg brukte bog frå svin til denne oppskrifta, og kjøttet trengte om lag halvannan time før det blei mørt
Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

bog eller høyrygg. La vannet koke opp igjen og skum godt av. Skum godt av fettet med en øse underveis. 1,5 kg kokekjøtt avstorfe, f
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Den er nok litt utkonkurert av sin mer populære storebror fårikålen. Det er vanlig å bruke storfekjøtt til denne retten, men lammekjøtt og elgkjøtt blir også godt
Bankekjøtt

Bankekjøtt

600 g bankekjøtt avstorfe , eventuelt kjøtt fra bog. 600 g bankekjøtt avstorfe , eventuelt kjøtt fra bog
Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

eks bog eller høyrygg. 1 kg kokekjøtt avstorfe, f. 1 kg kokekjøtt avstorfe, f. 11⁄2 l vann

Crock-Pot Chiligryte ♫♪

Jeg brukte mørbrad, men du kan også bruke høyrygg eller bog. Dryss over frisk, hakket koriander, bruk stilken, det er der mye av smaken sitter
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Dei kjøtstykka som er musklar som i dagleg bruk som lår, bog og høgrygg har mykje bindevev, og er dermed mindre møre

Sosekjøtt

1 kg bogavstorfe uten ben evt. 1. Brun margarin og mel nøttebrunt, spe med kjøttkraft, og tilsett krydderet
Brennsnut

Brennsnut

eks bog eller høyrygg. 11⁄5 kg kokekjøtt avstorfe, f. ca. 11⁄5 kg kokekjøtt avstorfe, f. 12 dl gule erter
Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Man kan bruke andre stykker kjøtt som blant annet mørbrad og bog, som er stykker som også er stykker som egner seg godt til koking
Speking av bresaola – speka heste- eller oksebiff

Speking av bresaola – speka heste- eller oksebiff

Far min sitt kjøkken har observert at ein ikkje berre saltar, speker og eventuelt røyker alt frå bog og skinker til ulike biffstykke, hjerte, pølser av alle tenkelege delar av dyra (inkludert blodet) og til og med kjakar frå eksempelvis gris

Estofado de carne – spansk lapskaus

750 g bogavstorfe uten ben. 1. Skjær kjøttet i ca. 3 x 3 cm store terninger. Rens grønnsakene og skjær de opp i store biter

Gresk gryte

800 gram bogavstorfe. no 4 porsjoner 800 gram bogavstorfe. 4 porsjoner. 2 ss tomatpuré. 1 boks hakkede tomater
Burger med fenikkelslaw, rødløk og reddik

Burger med fenikkelslaw, rødløk og reddik

Dette gjør at stykker som blant annet høyrygg, bringe og bog inneholder mer bindevev og muskler. Nemlig kjøtt, rettere sagt kjøttdeig av høyrygg fra storfe