Velger du å bruke kjøttdeig og ikke karbonadedeig i hjemmelagdekarbonader, så er det helt greit. Hjemmelagdekarbonader er noe som de aller fleste liker godt
Form deigen til karbonader. Skrell og skjær gulrøtter i biter. Kok poteter, gulrøtter og erter. Ha karbonadedeig og potetmel i en kjøkkenmaskin og krydre med salt og pepper
Bland kjøttdeigen, vann, løk og krydder godt sammen i en bolle, dette gjør du alle best med hendene. Planen her var egentlig å lage kebabspyd, men da de ikke hadde trespyd på butikken ble det karbonader istedet
Hjemmelagdekarbonader med enkel salat med kikerter, tomater,epler, paprika, agurker og paprika pesto fra fra Nicolas Vahe som jeg plukket opp hos Lille Interiør
deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. 45 min (og ja, kjøttdeigen blir helt gjennombakt). 4-500 g kjøttdeig. LinkedInTumblrFacebookGoogleE-post 4-500 g kjøttdeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.