Suppe av høyrygg oppskrifter

Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

La vannet koke opp igjen og skum godt av. bog eller høyrygg. Når grønnsakene er ferdige, smaker du til suppen med salt og pepper
Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

eks bog eller høyrygg. 1 kg kokekjøtt av storfe, f. 1 kg kokekjøtt av storfe, f. 11⁄2 l vann

Ferskt kjøtt og suppe

La vannet koke opp igjen og skum godt av. eks bog eller høyrygg. Dryss over salt og legg i det grønne av purren
Høstsuppe med høyrygg av storfe

Høstsuppe med høyrygg av storfe

Deilg lagtidskokt høstsuppe med høyryggav storfekjøtt. Lag focacciaen så den er ferdig til seking, når suppen tas ut av ovnen og kjøttet skal skjæres opp
Minestronesuppe

Minestronesuppe

Minestronesuppe er en av mine barndoms favorittsupper. Skjær et lite kryss på toppen av tomaten, ha dem i en bolle og hell over kokende vann
Fersksuppe

Fersksuppe

Den er full av vitaminer fra høstens rotfrukter – og selvsagt full av gode smaker. En god gammeldags fersksuppe er ikke å forakte
God gammeldags hjemmelaget kjøttsuppe!

God gammeldags hjemmelaget kjøttsuppe!

Noe av det beste jeg vet, når høsten kommer, er deilige varme hjemmelagde supper. Ta kjøttet ut av gryten og skjær det i mindre biter
Borsjtsj – russisk rødbetsuppe

Borsjtsj – russisk rødbetsuppe

Serveres i en bolle ved siden avsuppen Ingredienser. Kjøtt brukes også ofte, men det serveres som regel ved siden av så den kan være helt vegetarisk for de som ønsker det
Massaman curry med oksekjøtt

Massaman curry med oksekjøtt

Den har en søt og frisk smak som bidrar til unik aroma i curryer og supper. Jeg har vært mye i Thailand, landet med så gode curries at du glatt ofrer snørr og tårer fremkalt av de store mengdene chili
Vietnamesisk kjøttsuppe

Vietnamesisk kjøttsuppe

Ha resten av ingrediensene oppi grønnsakskraften, og kok opp. ) passer det innmari godt med en varmende suppe til middag – og gjerne rester til lunsj også
Minestronesuppe

Minestronesuppe

Minestronesuppe er en av mine barndoms favorittsupper. Save Recipe Print. En deilig suppe som varmer akkurat passe en tidlig høst kveld
OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK KJØTTKRAFT

OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK KJØTTKRAFT

Smaken er så mye bedre enn posesupper, posesaus, for ikke å nevne buljongterninger, at du må forberede deg på å bli avhengigav å ha kraft tilgjengelig når du først begynner å lage det