Du kan servere medris naturell, men jeg syns stektris blandet med noe godt er det beste. STEKTRIS, GRØNNSAKER I SWEETCHILISOYA OG GRØNNSAKER OG CASHEWNØTTER I CHILI - OG KOKOSMELKSAUS
De fleste vil sikkert ha dem kortere stekt. Ris, eggog søtpotet koker jeg opp, og her kjører jeg på med rikelige mengder slik at det som ikke går i porsjonsboksene kan oppbevares i større beholdere i kjøleskapet
- Salat bestående av stekt kyllingfilet marinert i litt olje, lime, hvitløk og chili, salatblader, agurk, cherrytomater, vårløk, ananas og fullkornspasta med en dressing laget av (mager) kesam, hvitløk, sukrin, sitronsaft og litt salt
Panko er laget av brød, som er stekt på en spesiell måte, så det ikke blir skorpe på brødet. Server fisken med en enkel dressing, brokkolipureog hva du måtte ønske av poteter eller ris
Kyllingen kan fint erstattes med svinekjøtt, eller dropp alt kjøtt og lag den vegetarisk. Jeg er glad i soyasaus, så bruker gjerne mer av det, og er litt mer forsiktig med fishsauce'n og oystersauce'n
Når kyllingen er nesten gjennomstekt drysser man over litt canderel steviasukker slik at kyllingen blir glasert blank og fin, samtidig som det gir en liten søtlig spiss på det hele
Pisk sammen egg, vann, salt og pepper, ha i stekt løk og paprika, evt. Fiskepinner, risog Sweet Chilli- Posegryte/suppe medris ved siden avNUDLER- Nudler vegetar
Blandinger med sopp, løk, hvitløk, kjøttdeig, brød, ris, krydderurter, bacon, farse, kastanjer, m. Legg kalkunen på rist over langpannen og hell på vann så langpannen så vidt dekkes