Som tilbehør bruker jeg stekt søtpotet, spinat og avokado, samt litt lettrømme. Dagens oppskrift er et måltid jeg lager så ofte fersk kveite er tilgjengelig, nemligkveite med mandelflak
Denne blandingen har du over potetene når de er ferdigstekt, og rører det sammen. Jeg vet at mange spiserkveitei romjula, og det er den aller beste fisken noen kan servere meg
Jeg laget en porsjon med stekt kantarell og bacon, samt chips av Choggiabete. Isgalt er en fisk som fiskes som bifangstIforbindelse med Fiske etter kveite
Stek på middels varme til den er gjennomstekt og saftig. Del kveitenifirefine stykker. I går snudde sola mot lysere tider, og det ble feiret med at mannen laget en middelhavsrett full av gode råvarer, vitaminer, næringsstoffer og friske smaker som et lite avbrekk ijulestria
Til denne stektevariantenliker jeg å servere en god rømmesaus. Som nevnt itidligereinnlegg syntes jeg at kveitetil jul er noe som alltid er godt å se fram til
Se videre. Olje + smør tilsteking. Dillstuede poteter. rikelig med finhakketdill. Persille eller gressløk. 800 g fersk filet av kveite , laks eller annen fisk. 2-3 skiversitron ( kan sløyfes). 2 kvisterfrisktimian. 2 skiversellerirot, 1 persillerot eller pastinakk. 3/4 ss eddik
Deretter snur du fisken med jevne mellomrom, til den er ferdigstekt. Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen med sandefjordsmør er den rett og slett perfekt
Deretter snur du fisken med jevne mellomrom, til den er ferdigstekt. Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen med sandefjordsmør er den rett og slett perfekt