Vi stekte den med deilig fersk hvitløk og god italiensk persille. Fritert økologisk kylling av litt størrelse blir et deilig måltid når du serverer den med tørket oppbløtt steinsopp
Fritert pastinakk. Når det kommer til kyllingfilet så er det tilbehøret som gir smak synes jeg. Kyllingfilet er ikke så vanskelig å lage, det er det man har til kyllingfileten som kan være utfordrende
Fra rå, stekt, marinert, tørket, fryst, som soppsalt og syltet, til bruk hele året i de fineste supper, sauser, mousse, stuinger, lunsj og middagsretter
Den er deilig i agurksalat, som persillesmør, sprøstekt, fritert, stekt med løk, fylt i kylling. Server i suppetallerkener, med bondebrød stekt lett i smør
I tillegg ble vi tilbudt sprøstekt bacon på. grillet chorizio, kyllingvinger med brandyglace, ratatouille, patatas bravas (friterte båtpoteter med bravassaus og alioli), San Sebastian poteter (saltbakte småpoteter med chiliolje)
Mens jeg stektekylling, woket jeg også grønnsakene og kokte ris. Til hverdags pleier jeg å servere sausen med ris, wokede grønnsaker og vanlig kylling, men om man vil gjøre litt mer ut av det, kan man også frityrsteke kyllingen
Og halve tomater stekt i ovnen sammen med litt hvitløk, oregano, strøkavring og olivenolje. God søndagsmiddag skal det være, og i dag ble det sørstatskylling med en herlig barbecue saus til
Ha i kylling hvis du foretrekker thailands stekte nudler med kylling, og stek litt lengre. Legg disse i pannen og stek på begge sider til de er gylne og gjennomstekte