Steinsopp del 2.
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3400 Lire pr. hekto var ca 150 kroner kiloen. Og dette er fra mange år tilbake.Slik kan du selv tørke steinsopp i stekeovene, ved 35 til 40 grader varmluft. Mens det står på lukter det deilig sopp i kjøkkenet. Snus det inn!Her tørket steinsopp i flere kvaliteter; noe for både fattig og rik. En skive i sausen gjør ofte susen.Overalt i Italia og Frankrike finner du steinsopp i alle mulige varianter, spesielt populære er de tørkede, som fåes i flere kvaliteter. Også syltet sopp er populært, og ikke bare av steinsopp. Selv om den nok kan bli litt for lik i smaken fra sopptype til sopptype.
  • 4 små vårkyllinger
  • 2 kyllinger steinsopp steinsopppasta løk og hvitløk sæterrømme salt og pepper finhakket persille litt mel, 2 egg og brødrasp.Slik gjør du:

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.