Vær likevel forsiktig med hvor mye vann du har i kyllingen mot slutten av steketiden. For til kylling shawarma med tahiniyoghurt trenger du ingenting annet enn godt brød
Steketiden må dessuten tilpasses. Den skulle faktisk ha kommet på bloggen for lenge, lenge siden, men jeg fikk aldri tatt bilder jeg var fornøyd med (kyllinglår er ikke særlig fotogene)
Så legger du kyllingfileten i en olivensmurt ildfast form. Derfor prøver jeg så godt jeg kan å gi dere enkle retter som tar kort tid, men som ikke skal gå utover smaksløkene
Helstekt kylling er et skikkelig barndomsminne for min del. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid sett for meg at dette skulle være både tidskrevende og vanskelig
De siste fem minuttene av steketiden legger du opp i finstrimlede paprika skiver. Bland så resten av ingrendiensene til marinaden og legg kyllingen oppi og fordel blandingen over kyllingen
Når grønnsakene står i ovn, fortsetter du med og tilberede kyllingfiletene. Skrell og del grønnsakene og legg dem i langpannen eller i et stort ildfast fat
Senk posen ned i en stor bolle med vann for å presse så mye luft ut som mulig. Sviddå ristet av forundring, men mest av glede, da det ble klart at en hel kylling skulle mørnes med en skikkelig langtur i bassenget
La brødet gjerne etterheve litt før steketid. Flett en og en ''arm'' over midten, avslutt med å legge flettebrødet forsiktig over på en stekeplate med bakepapir