Tandoori Kyllingspyd med saus
Dalehaugen
Dalehaugen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • 1 dl matyoughurt
  • 4 ss rapsolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ts Tandoori Masala
  • 2 ts Garam Masala
  • 2 ts koriander, malt
  • 1/2 ts bukkehornskløver
  • 1/2 ts muskatblomme
  • 3 cm ingefær, finhakket
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 dl vann
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 dl passata
  • 2 cm ingefær
  • 2 ts malt koriander
  • ts
  • 1 ts spisskummin
  • 1 krm muskat
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 1/2 ts kayennepepper (juster styrken etter egen gane)
  • 1 ts sitronsaft
  • 10 dråper stevia
  • 240 C i 20
  • 30 min Pass på å snu spydene halveis i steketiden

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.