Steke reinsdyrlår oppskrifter

Reinsdyrlår med kraft/fløtesaus

Reinsdyrlår med kraft/fløtesaus

Brun beinene og grønnsaker i stekepanna. Et helt reinsdyrlår med bein. Jeg valgte å «steke» med sousvide i 7 timer i dampovnen på 55 grader – med påfølgende bruning, det ble perfekt. Da bruner du først kjøttet i stekepanna og setter inn i ovnen på rist, 130 grader med steketermometeret på 55 grader. Relatert 130 grader med steketermometeret på 55 grader Ha ei langpanne under med litt vann som ev samler opp kraft – pass på at den ikke tørker ut

Reinsdyrbiff

Stekes. Sellerirot og lyst brød skjæres i små terninger og stekes gylne på middels. 1 stk flatbiff av reinsdyrlår (

Ovnsstekt reinsdyrlår

Gni den inn med salt og pepper og legg steken i en ildfast form med gulrotskiver i bunnen. Server steken med god viltsaus, kokte poteter og grønnsaker

Brasert reinsdyrstek

Du får bedre utnyttelse av steken om du beiner den ut på forhånd. Bein ut reinsdyrlåret og bind det opp med bomullstråd