Skrei har ikke så voldsomt mye smak i seg, så dermed er det fritt spillerom når det gjelder å tilsette ting med mye smak, så en smaksrik sellerirotpuré, smørstekt bacon (oh yes) og vichygulrøtter passer ypperlig
Sjekk gjerne ut skreimed sellerirotpure, bacon og vichygulrøtter. Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuré og chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig
Her har jeg stekt skreienmed skinnet på, laget en mos av gulrot, kålrot og litt frisk gurkemeie, dampet noen rosenkål med litt purre og toppet det med litt sprøstekt bacon
Andelår med epler og rosmarin, Skreimed jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Andelår med epler og rosmarin, Skreimed jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Her har jeg servert fisken medbacon og erter, det passer skreien som hånd i hanske. Hvis man vil fortelle sin kjære noe med middagen er det nemlig skrei man bør servere, den uttrykker nøyaktig det man kanskje vil si