Paibunn - Vi brukte bare paibunn som blandet ut med vann. Krydre og tøm alt i paiformen. Spiser skjeldent pai, men denne paien var en kjempe god lørdagsmiddag
Eggeblanding KyllingBacon Brokkoli Blomkål. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
For dem som har litt mer overskudd kan jeg anbefale paimedkylling, baconog rukola. Kjevl ut deigen, og legg den i paiform smurt med smørDeigen skal nå forsteikes
Det er tirsdag, og jeg kjører på med enda en kjøttfri middag. Det er kanelbollens dag på torsdag, men jeg deler oppskriften med dere allerede i morgen så stikk gjerne innom ♥
Frokost/ kveldsmat, Kaker og desserter, Lunsj, Norsk mat, Paiog pannekaker. Vafler kan toppes med utrolig mye forskjellig – alt fra pølse i vaffel (valig i Moss), brunost, syltetøy og rømme, sjokolade og mye mer
Kylling eller kalkunpai. Pai - Quiche. Annet fyll kan være mais, løk, stangselleri, paprika og bytt evt ut baconmed kjøttdeig, kylling - eller lag de kun som vegetar