Her får du oppskriften på Entrecote servert med potetskiver, sopp og paprika stuing og stekt tomat. Når potetene er klare tar du de ut, legg litt bacon på alle potetskivene
Lekker lammecarré kom på bordet, fulgt av sirupglasserte gulrøtter, hjemmelaget ripsgelé, soppstuing (med kantarell, shitake og aromachampignon) og en vidunderlig kremet portvinsreduksjon av lammekraft
Husk at baconet er med på å salte stuingen. Smak til med salt og pepper. Soppstuingmedbacon og rødløk100 gram sopp -jeg hadde kantareller og traktkantareller50 gram bacon i terninger1/4 rødløk finhakket1 ss smør1 dl kremfløteStek sopp, bacon og løk. 50 gram bacon i terninger
Smak til med mer salt og pepper hvis nødvendig. 2 medium løk finhakket. Hvis du serverer til Torsk eller annen hvitfisk, så kan 150 gr stekt bacon i biter, puttes i gryta sammen med soppen. 2 medium løk finhakket
Fordel soppstuingen på skivene og strø sprøstekt bacon over, serveres mens de er varme. Små tomater delt i to og som har fått noen minutter i stekepannen smaker nydelig til soppstuingen
Soppstuing. Smørstekt rosenkål medbacon. Viltsaus med blant annet kantareller og masse god kraft. Til dessert ble det en kryddret pannacotta med multer