Lyst på en annen skrei-oppskrift. Da var skreisesongen igang igjen. Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuré og chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig
Skrei er torsk, men ikke all torsk blir til skrei. Skrei er torsk som vokser opp i Barentshavet. Jeg brukte indrefileten i dag, loins av skrei ♥ -og resultatet ble helt nydelig
-) Det var nok ikke skrei fra Norge, men hvit fisk var det i alle fall. Skrei er fisken som fiskes i de 3-4 første månedene i året. 2 pk skreifilet uten skinn og ben, ca. 2 pk skreifilet uten skinn og ben, ca
I denne retten har jeg brukt skrei. Skrei er torsk, som vokser opp i Barentshavet. Skrei/Torsk. 1 kg skrei eller torskefilet. Ingredienser ♫ Jeg lagde retten til 3 porsjoner og brukte 750 g skreifilet med skinn. Spis & Nyt ♫ 1 kg skrei eller torskefilet
Fisken ble levert av Son Brygge og oppskriften ble utarbeidet av Øysten Bull og Snikgjest. Skreifileten ble stekt i en smakfull urtemarinade av chili, ingefær, hvitløk og koriander og servert med frisk salat til
Lik min facebook side og følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
D. e. t. r. f. b. u. a. –. o. g. d. h. l. i. å. s. k. ,. v. n. y. p. m. …. 1. L. ø. j. 2. M. H. B. æ. 5. 0. R. /. E. K. -. (. ). P. F. I. G. c. 3. ×. S. Å. J. N. V. A. T. w. t g. d l
Jeg har gått og lusket rundt matbutikken en uke nå, var visst problemer med leveransen, men nå er fryseren full (så forvent noen skrei-oppskrifter fremover
Eg elskar torsk i alle variantar, så no midt i skreisesongen et eg det så ofte eg kan. All skrei er torsk, men ikkje all torsk er skrei, seier dei som kan det