Kylling i form med fløte og bacon oppskrifter

Kylling og bacon i form

Kylling og bacon i form

Bland kylling, ketchup-fløteogbaconog hell det hele i en stekeform. Fløte. Stek kyllingen (som har badet ilitt grønn tacosaus, chillioghvitløk) i en varm stekepanne
Kylling med bacon og rosépepper

Kylling med bacon og rosépepper

Krydre kyllingfiletene, legg dem i en ildfastformog hell over litt olje. Sett formeni stekeovnen og la dem steke til de er gjennomstekte
Ostefylt kylling i savoykål

Ostefylt kylling i savoykål

Pensle savoykålrullene med olje og legg dem i en ildfastform. Smak tilmed salt og pepper. Bland sammen sennep ogfløteog hell over kålblandingen
Saus til helstekt kylling og kalkun

Saus til helstekt kylling og kalkun

Ha selleri, gulrøtter, løk, laurbærblad, basilikum, timianogbaconI en stor gryte eller ildfastform som bade kan gå I ovnen og på platetoppen
Kyllingbryst med brie og bacon

Kyllingbryst med brie og bacon

Legg dem i en ildfastformog dryss på pepper. Tilsett kokosmelk eller fløteog la det småkoke under lokk til gulrøttene er skikkelig møre

Pimpa kyllingbryst med brie og bacon.

Potetene skrelte jeg og kuttet opp i potetgull form, bare litt tykkere. fløte. Jeg vet ikkemed dere, men kyllingbrystet trenger av ogtil å bli feta opp
Spicy og saftige tapasboller

Spicy og saftige tapasboller

Bruk kjøttdeig av okse, lam, kylling eller svin. Form små kjøttboller med en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten
Kyllingfilet med blomkål- og brokkoligrateng

Kyllingfilet med blomkål- og brokkoligrateng

Legg grønnsakene i en ildfastformog hell over eggeblandingen. Visp sammen fløte, egg og melk. Smaker godt alene eller til for eksempel stekt kjøtt (biff/kylling/bacon/svinefilet etc)
Flygande Jakob

Flygande Jakob

Vi gjetta på kylling, fordi retten var flygande, så supplerte vimedbaconogfløte, for det er i det meste som er godt
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Wok med grønnsaker, strimletsvinekjøtt/kylling/laksogtamarisaus. Kyllingsalatmedolivenolje. Helstekt kylling, sjysaus av kraft og fett og ovnsbakte rotgrønnsaker
"The mothership....." Helstekt landkylling....

"The mothership....." Helstekt landkylling....

Legg den i en ildfastform, (som også skal romme potetene senere). (kok blomkål mør, mos medstavmikser, ha i smør ogfløte, salt og pepper til ønsket smak ogkonsistens)
Gnocchi med en vri

Gnocchi med en vri

Man kan spise dette som en rett i seg selv, eller man kan bruke det som tilbehørtilkylling, kjøtt eller fisk om man vil
Coq au vin

Coq au vin

Ta ut kylling, flesk, sopp ogbaconog legg i en ildfastform eller annet godt fat for servering. Start med å dele kyllingenogbeine ut bryststykkene
Øl i maten

Øl i maten

Lårkjøtet er saftigareog mørkare, ogdermedrikare på smak enn deitradisjonellekyllingbrysta, som kan blilitt tørre og kjedelege isamanlikning