Bland kylling, ketchup-fløteogbaconog hell det hele i en stekeform. Fløte. Stek kyllingen (som har badet ilitt grønn tacosaus, chillioghvitløk) i en varm stekepanne
Stek kyllingen jevnt brun på panne og legg den i en ildfastform. Kutt en liten lomme ikyllingfiletenog legg inn en skivebrie, salt og peppre på begge sider
Potetene skrelte jeg og kuttet opp i potetgull form, bare litt tykkere. fløte. Jeg vet ikkemed dere, men kyllingbrystet trenger av ogtil å bli feta opp
Legg grønnsakene i en ildfastformog hell over eggeblandingen. Visp sammen fløte, egg og melk. Smaker godt alene eller til for eksempel stekt kjøtt (biff/kylling/bacon/svinefilet etc)
Wok med grønnsaker, strimletsvinekjøtt/kylling/laksogtamarisaus. Kyllingsalatmedolivenolje. Helstekt kylling, sjysaus av kraft og fett og ovnsbakte rotgrønnsaker
Legg den i en ildfastform, (som også skal romme potetene senere). (kok blomkål mør, mos medstavmikser, ha i smør ogfløte, salt og pepper til ønsket smak ogkonsistens)