Rør så inn olje, sennepog krydder for seg selv. Tenkte jeg kunne starte lørdagen med å tipse om en god og frisk potetsalat som du enkelt kan lage noen timer før en planlagt grillkveld i parken eller på terrasen
Jeg anbefaler å steke de på aluminiumsfolie smurt med litt olje slik at de ikke setter seg fast. Potetsalaten kan lages i stand kvelden i forveienog settes i kjøleskap med plast over
Før servering dryss gjerne litt olivenoljeog friske grovhakkede spinatblader over. Nylig har vi begynt å veksle litt med potetsalaten og slenger gjerne sammen en varm potetsalat istedenfor, slik som denne lune potetsalaten med asparges
Rens og vask fisken, så den er klar for panering. Lag først agurksalaten og sett den i kjøleskapet. Takk vennen, for mange gode middager -her er en av dem ♥
Du kan selvsagt bruke sennep, syltegurk, tomat, stekte kantareller, kokte rødbeter osv. Det de har satt i gang er det jeg selv alltid har brent for, og som bloggen min formidler
Legg i aspargesen, ringle over god oljeog strø på flaksalt og pepper. Olivenolje. Sett formen med asparges på grillen, bruk en pinsett og snu på aspargesen av og til og la den stå til den er ferdig
Marinade inneholder matolje, krydder og en syrlig væske. OK, skal roe meg ned, men det er sol ute, og det kan gjøre enhver nordlending helt gale for mindre