Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Begynn med å skjære agurken i tynne skiver. Agurksalat - deilig som tilbehør til laks og fiskeretter. For de som ikke ønsker å bruke eddik, kan den byttes ut med bare sitron og sukker, men da krever det ganske mye sitron da agurkene skal ha en bitter smak
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Kjøttet er smakfullt, mørt og rimelig, og kan varieres med mye forskjellig tilbehør. Dette er også mager mat, og med masse gode grønnsaker til, blir det sunt og godt
I forrige uke laget jeg ovnsbakt laks med grønnsaker til middag. Krydre med sitonpepper og salt. Server sammen med poteter, en frisk salat eller spinat
Foliebakt salmalaks med chili, ingefær og friske urter. Mange er godt i gang med påskeferien. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middag med dessert uansett søndag, og med påske i tillegg så må det bli godt
Sølete, deilig og frisk agurksalat som til og med er sunn. Bland med saften av en sitron og nok gresk yoghurt til at det dekker alt og blir deilig grisete
Til ovnsbakt laks eller ørret, hører det til en herlig, saftig og frisk agurksalat. Skjær agurk med en ostehøvel i små strimler og vend det med blandingen
Vi hadde ørretmed kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.