Denne retten er god både kald og som varm. Saltbakt smaksfest med valnøttvinaigrette (potetsalat). Før servering, blandes fisk og grønnsaker og smakes til medolivenolje, koriander og mer krydder
Vi griller hver dag nå som sola skinner, og i dag ble det svin, salat og potetsalat. Start med å skrelle søtpotetene og kutt de opp i i lange pommes frites størrelser
La potetene kjøles av litt (eller skyll de raskt i kaldt vann hvis du har dårlig tid). Nå bytter jeg ofte ut den tradisjonelle potetsalatenmed en lettere variant, medoljedressing av enten balsamico eller sennep
Dette må gjøres før potetene blir kalde. Sist jeg prøvde meg på den hjemme, var jeg langt fra kokeboken og selv om potetsalaten ble bra med oppskrift fra hukommelsen, smaker den enda bedre når oppskriften ble fulgt
Når potetene er kalde skreller du de og deler i passe biter for spising. Kokefaste som jeg koker med skallet, og siler av vannet og legger til avkjøling utover et brett