Legg i scampi, og stek raskt på sterk varme i noen minutter. Server gryten straks med nykokt pasta. 1scampi. 1saltSlik gjør du det Kok opp rikelig med vann i en mellomstor gryte, og kok pasta etter anvisning på pakken
Tin og rens scampi og del dem i to på langs. Meksikansk gryte er noe vi i familien forbinder med Toro Meksikansk Gryte, ett produkt som sikkert mange andre også kjenner seg igjen i
Denne nydelige vinen serverer jeg også til kongekrabbe, scampi og sushi. Skal du koke hummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte
Pass bare på at gryten ikke koker etter at scampien er tilsatt, men kun trekker i noen få minutter. I denne retten kan du bytte ut kyllingen med scampi
Scampi. Ha olivenolje i gryten og varm opp. Scampi. Legg scampiene litt denne marinaden før de stekes. Scampiene stekte jeg like før måltidet startet, og holdt de varme på pannen
Du trenger 6 dl vann 7 dl kremfløte 1 terning fiskebuljong 1 gulerot 1 liten vårløk 1/2 purre, litt mindre om den er veldig stor 1 rød chilipepper 1 stilk stangselleri 1 fedd hvitløk 1 potet 2 lakse fileter 4-5 fiskeboller en liten neve kokte scampi eller reker 2 ss kokte/dampede blåskjell (kun kjøttet) 1 ts salt 1/4 ts chiliflak 1/2 ts sort pepper Litt hakket fersk gressløk Hakket fersk dill. Slik gjør du Skrell potet og gulerot, kutt i tynne strimler Kutt vårløk, chilipepper, stangselleri og purre i tynne ringer/strimler Hakk hvitløk i små biter Kutt fisk og fiskeboller i mindre biter I en gryte har du i vann og buljongterning, kok opp tilsett potetstrimlene og la koke 3 minutter tilsett guleroten og la koke 2 minutter tilsett resten av grønnsakene tilsett fløte og krydder kok opp og la koke i 3-5 minutter Tilsett fisken og la koke 2 minutter tilsett resten av sjømaten + dill og gressløk kok opp og la koke 1 minutt eller til fisken er ferdig Smak til med mer som salt om det trengs Server med spiralloffskiver eller annet godt brød
Denne smakfulle ris- og tomatretten med scampi og sterk chorizo er super rask å lage med hurtig ris. Varm en gryte med olje og fres paprika, løk og stangselleri i ett par minutter