Laksa med reker – Middag på under 30 minutter
Rett i panna
Rett i panna
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 bokser kokosmelk
  • 4-500 gram rå kongereker (helst etiske)
  • 200 gram tørre risnudler
  • 2 dl kyllingkraft
  • 2 vårløk pluss en til garnityr
  • 2-3 ss fishsauce
  • 6 ss laksa paste
  • Litt stekeolje
  • Bønnespirer
  • Frisk koriander
  • Frisk chili
  • 1 lime
  • 4-5 tørkede chilier
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts malt koriander
  • ¾ ts gurkemeie
  • ½ ts cumin
  • 1 finhakket løk
  • 2 ½ stilk hakket sitrongress, kun den hvite delen
  • 3 cm skrellet og hakket galangal
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 6-7 cashewnøtter
  • 1 snau spiseskje med reke paste
  • Litt peanøttolje, ca 1 ½ ss

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.