Salt kjøtt av elg oppskrifter

Elg Bourguignon & panna cotta

Elg Bourguignon & panna cotta

Elg Bourguignon har vi laget før så forskjellen fra tidligere og idag er at vi bruker bacon idag og sist brukte vi salt sideflesk
Pulled elg med kålsalat

Pulled elg med kålsalat

Rikelig med urtesalt og pepper. Problemet mitt er at vi ikke har særlig tilgang på store nok kjøttstykkerav gris i butikkene her
Elg i dill

Elg i dill

salt. Gi kjøttet et oppkok, og pass på og skum av, slik at kraften blir så klar som mulig. Pass på at kjøttet er helt opptint før du begynner kokingen
Viltgryte med elg

Viltgryte med elg

Mot slutten av koketiden har du i rømme, fløte, salt og pepper. Krydres med ½ ts salt og ¼ ts pepper. Bare husk å bruke kjøtt fra en del av dyret som tåler å koke lenge -spør i butikken hvis du er i tvil)
Spekepølse  med  elg,  svin  og  vilthjerte

Spekepølse med elg, svin og vilthjerte

Det handlar om å salte relativt lite, og blande i så få andre ingrediensar, at den naturlege kjøttsmaken kjem mest mulig fram
Sosekjøtt av elg med blomkålmos

Sosekjøtt av elg med blomkålmos

Skjær buketter av blomkålen og kok dette mørt i lettsaltet vann. Salt og pepper. Sosekjøtt er bare noe av det aller beste som finnes
Suppe med elg – the indian way

Suppe med elg – the indian way

Elgkjøtt er vel ikke så vanlig på menyer i India, for å si det mer korrekt så har jeg aldri sett det på restauranter
Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

Gni kjøttet inn med salt og pepper. Lag en marinade av olje, hvitløk, urter, salt og pepper. Jeg har brukt elg i min oppskrift, men du kan selvfølgelig bruke det kjøttet du ønsker
Gravet saltrull av elg

Gravet saltrull av elg

Legg kjøttet på en seng av grovt salt, og dekk rullen med salt. Gni inn kjøttet med honning. Når gravingen er ferdig tørkes overflødig saltav
Hjemmelaget lasagne!

Hjemmelaget lasagne!

Tilsett hakket løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. og hvis du har kjøttdeigavelg tilgjengelig anbefaler jeg deg at du bruker det
Viltgryte med oksekjøtt

Viltgryte med oksekjøtt

♦ Til slutt rører du inn tyttebærsyltetøy, brunost og smaker til med salt, pepper og viltkrydder. har kanskje tenkt å prøve foccaciabrødet ditt hvor du bruker den med havre og sesam, men så har jeg lagt merke til at du aldri skriver om det mere (ikke en gang i søtnings- og melguiden din)