Mot slutten av koketiden har du i rømme, fløte, salt og pepper. Krydres med ½ ts salt og ¼ ts pepper. Bare husk å bruke kjøtt fra en del av dyret som tåler å koke lenge -spør i butikken hvis du er i tvil)
Gni kjøttet inn med salt og pepper. Lag en marinade av olje, hvitløk, urter, salt og pepper. Jeg har brukt elg i min oppskrift, men du kan selvfølgelig bruke det kjøttet du ønsker
Deretter måtte det ligge i salt i minst et par tre uker. Før jeg startet med å fjerne overflødig fett på skinnet måtte jeg fjerne alt kjøtt som hang fast i skinnet
Maldonsalt. Jeg bruker den også som grytekjøtt, da er det viktig og koke den lenge nok. Brun det godt på alle sider i en varm stekepanne, i en blanding av godt smør og olje
♦ Til slutt rører du inn tyttebærsyltetøy, brunost og smaker til med salt, pepper og viltkrydder. har kanskje tenkt å prøve foccaciabrødet ditt hvor du bruker den med havre og sesam, men så har jeg lagt merke til at du aldri skriver om det mere (ikke en gang i søtnings- og melguiden din)