Ribbe med vri oppskrifter

Ribbe med ny vri :-)

Ribbe med ny vri :-)

Ribbemed ny vri. -). 27. 12. 2014 kl. 18. 29 i. Hverdag. Ingen kommentarer. Sånn ble den da den ble stekt før + litt når den var i ovn Ribba ble god
Gro lager ribbe med en ny vri..

Gro lager ribbe med en ny vri..

Gro lager ribbemed en ny vri. Tok litt ribbefett fra formen å hadde rundt på fatet. Og en ny måte å servere ribbe
Ribbe med dampovn

Ribbe med dampovn

Her er hvordan jeg lager min ribbemed sprø svor, og en liten vrimed noen godsaker i langpannen. Skyll av krydderet , og krydre ribben på nytt medmed salt og pepper
Langtidskokt Asiatisk ribbe

Langtidskokt Asiatisk ribbe

Gni ribbenmed salt og pepper, og la den gjerne hvile på benken noen timer eller over natten i kjøleskap

Hjemmelaget Syltekake

En tur til slakteren for å få tak i ribbe hørte med. Ribbesylte som det også kalles, skjæres i tynne skiver og nytes alene eller f
HELSTEKT AND

HELSTEKT AND

Norsk julemat består av ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. Tørk anden med torky eller papir som ikke loer. Vi tenkte vi skulle prøve oss på en dansk vri av helstekt and
Kokebloggåret 2015

Kokebloggåret 2015

Ribbemed tradisjonelt tilbehørRibbe er mange nordmenns absolutte favoritt når det kommer til selveste julekvelden
Den ultimate BARNEMENY ?

Den ultimate BARNEMENY ?

Husker tilbake til de laaaaange middagene medribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen
Ribbe med asiatisk vri middag 13.12.2011

Ribbe med asiatisk vri middag 13.12.2011

Hakke en håndfull med mynteblader, fersk koriander og bladpersille og litt chilliSkar så opp ribben i passe stykker og surret bitene raskt i den seige massen og strødde urtene over
Ribbe med amerikansk vri

Ribbe med amerikansk vri

Det blir en del ribbe i julen og noen ganger er det godt med en liten forandring, så denne gangen spiste vi den med amerikansk vri , med bbq saus
Ribbe på regnbuesalat - asiatisk vri

Ribbe på regnbuesalat - asiatisk vri

Medribben og det hele, men kanskje litt lite fettmarmorering. Når jeg tjuvstarter gjør jeg derfor som mange andre - lar med inspirere av asiatiske smaker - også med tilbehøret
Ribbe hele året!

Ribbe hele året!

Selv liker jeg godt å lage ribbemed asiatisk vri. Ribben smøres inn med masse salt, pepper og gjerne en en knust stjerneanis
Ribbe med appelsinsaus og byggris

Ribbe med appelsinsaus og byggris

Det er påskeaften, og jeg følte for å gjøre en annen vri på ribba, enn det jeg pleier til jul. Det ble ei smakfull ribbemed litt spennende smaker
Kokoskake...

Kokoskake...

Så i dag satt jeg på ribbe og pinnekjøtt på svak varme før vi hadde en superduperherlig familietur i nydelig vårver