Kjedelig å bruke masse energi på å lage mat til kun seg selv når man er dritsulten og slapp. ♥ Brun kyllingen i olivenolje, tilsett grønnsaker, hvitløksfedd i større biter og knuste tomater
Menyen for uka blir ofte inspirert av matoppskrifter jeg har lagt ut på bloggen tidligere, eller av oppskrifter jeg finner i en av de mange kokebøkene mine
Og her har jeg vært så heldig med å fått lov til å bidra med en oppskrift. Matmonster. Det er den perfekte kokeboken for deg som ønsker ny inspirasjon og spennende, magevennlige oppskrifter
Oppskriften fant jeg i bladet Vårens Mat utgitt av Allers, et blad jeg kjøpte nettopp fordi jeg så de hadde oppskrifter med rabarbra, noe som jeg finne lite av rundt forbi
Sannsynligheten er dermed stor for at oppskriften kommer fra Allers eller Norsk Ukeblad, men mamma er ganske bestemt på at det er Ingrid Espelid Hovig vi snakker her
Den siste halvtimen la jeg inn sjalottløk delt i fire og små tomater sammen med hvitløkene. I søken etter hvordan å tilberede den bladde jeg gjennom Allers 3 retters middagsfest, hvor bildet av surret kalvefilet med rosmarin fikk meg til å tenke på en metode av Arne Brimi jeg hadde brukt før