Eltefritt müslibrød i gryte. Maten er enkel å tilberede, smaker veldig godt og metter mange. Ønsker du andre tilbehør, så ta en titt på menyen på siden min under kategorien ‘Tilbehør’ for mye godt
Denne oppskrifta har falt i smak hos veldig mange, tilbakemeldingane har våre så mange og gode. For meg frister det iallefall meir med kald mat, frukt, bær, yoghurt og slike lette måltider til frukost og lunsj
Fordel müsli-blandinga på steikebrett og steik på varmluft 180 grader i 15 minuttar, vend det nokre gonger og steik til det er gyllent. Tilsett kokos og eventuelt rosiner/tranebær og steik vidare i 10 minuttar, eller til det er så godt steikt som du likar det
Under finner du noen av de kokebøkene jeg har plukket ut og anbefaler til dere. Er særdeles glad i og inspirert av Manuela Kjeilen for Cupcakedelen av bloggen min Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
) La det avkjøles og tilsett ingrediensene under. 250 g hel bokhvete1 dl solsikkefrø250 g havregryn100 gram kokosmel200 gram mandler og hasselnøtter, hakket i små biter1 /2 dl linfrø1 ts kanel1/2 ts kardemommegodt dryss med vaniljepulver2-3 ss honning- Start med å bløtlegge bokhvete og solsikkekjerner, f
god på yoghurt, eller bare til å knaske på. Dette er en oppskrift på hjemmelaget müsli som er kjempe. Ha den på ett fint glass, og det er den perfekte gave til venner, kollegaer eller familie
Jeg har i den senere tid kuttet ut gluten fra kosten og har fått en helt ny mage som fungerer. I mangel på brød og annet glutenholdig mat, har jeg prøvd ut forskjellige erstatninger og i dag ble det hjemmelaget musli
Dette er oppskriften til ernæringsfysiolog Tine Mejlbo, men jeg har gjort et par justeringer. Tilsett lunkent vann og rapsolje og bland alt godt sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.