Laks og Makrell er minefavorittfisker. små tomater delt i to, tørkede og hakkede tomater, aspargesbønner, frosne eller ferske, Ikke de på boks de smaker helt forferdelig, brekkbønner, frosne eller ferske, mais, rødløk, vårløk, purre, baconterninger, ja det var noe av det jeg kom på, her er det bare å prøve seg fram til du finnerdinfavoritt
Laks og Makrell er minefavorittfisker. små tomater delt i to, tørkede og hakkede tomater, aspargesbønner, frosne eller ferske, Ikke de på boks de smaker helt forferdelig, brekkbønner, frosne eller ferske, mais, rødløk, vårløk, purre, baconterninger, ja det var noe av det jeg kom på, her er det bare å prøve seg fram til du finnerdinfavoritt
Fordel tomatsausen over og legg på den lett stekte makrellen. Tilsetthvitløk og tomatene og kok opp. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt iolivenoljei varm panne
Fordel tomatsausen over og legg på den lett stekte makrellen. Tilsetthvitløk og tomatene og kok opp. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt iolivenoljei varm panne
Tomatskiver, hakket løk og purreringer legges i smurt ildfast form, og makrellfiletene legges oppå. Rens og vask makrellen og gnifiletene med salt og pepper