Makrell i tomat purre oppskrifter

Laks med Couscous

Laks med Couscous

Laks og Makrell er minefavorittfisker. små tomater delt i to, tørkede og hakkede tomater, aspargesbønner, frosne eller ferske, Ikke de på boks de smaker helt forferdelig, brekkbønner, frosne eller ferske, mais, rødløk, vårløk, purre, baconterninger, ja det var noe av det jeg kom på, her er det bare å prøve seg fram til du finnerdinfavoritt
Laks med Couscous

Laks med Couscous

Laks og Makrell er minefavorittfisker. små tomater delt i to, tørkede og hakkede tomater, aspargesbønner, frosne eller ferske, Ikke de på boks de smaker helt forferdelig, brekkbønner, frosne eller ferske, mais, rødløk, vårløk, purre, baconterninger, ja det var noe av det jeg kom på, her er det bare å prøve seg fram til du finnerdinfavoritt
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Surdeigsbrød/surdeigsknekkebrød med pålegg (leverpostei, makrellitomat, upasteurisert ost og smør, kaviar og egg, sardiner, sild osv
Evensens Bouillabaisse

Evensens Bouillabaisse

Hvis dette er sei, makrell, kveite o. Tilsetttomatene, rør om og la det blande seg mens du slår ihvitvin

Makrell Pizza

Fordel tomatsausen over og legg på den lett stekte makrellen. Tilsetthvitløk og tomatene og kok opp. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt iolivenoljei varm panne

Makrell Pizza

Fordel tomatsausen over og legg på den lett stekte makrellen. Tilsetthvitløk og tomatene og kok opp. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt iolivenoljei varm panne

Tips til dagsmenyer

Pisk sammen vann, yoghurt, tomatpuré, olivenolje og krydder. ½ dl purreibiter. Middag - Biff med stekte grønnsaker og rømme

Makrellpizza

Fordel tomatsausen over med makrellen på toppen. Tilsetthvitløk og tomater og kok opp. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt iolivenoljei varm panne

Makerellpizza

Fordel tomatsausen over med makrellen på toppen. Tilsetthvitløk og tomater og kok opp. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt iolivenoljei varm panne

Timianmakrell

Legg tomatskiver på toppen, ha på salt, pepper og sitronsaft. Dekkes med en blanding av dill, timian og purreringer

Makrellform med ost

Tomatskiver, hakket løk og purreringer legges i smurt ildfast form, og makrellfiletene legges oppå. Rens og vask makrellen og gnifiletene med salt og pepper