Det skal sies at potetsalat ikke er den eneste retten jeg mener er obligatorisk på koldtbordet, for min del bør det også være minst en grønn salat og eggerøre, gjerne med røkt laks
Tilsett hakket purre eller rødløk. For noen dager siden var jeg i situasjonen beskrevet ovenfor og fant ut at jeg ville bruke potetene som var igjen og lage en god potetsalatog grille pinnekjøttet
Varm potetsalatmed egg, kapers og rødløkHvis du vil lage en sprekere variant av potetsalat som passer til spekemat, kraftige pølser og sild, kan du prøve denne
Herlig uten masse fet majonesen, men litt syrlig eple, sylteagurk ogpurre skal det være i. Lag dressingen i en stor bolle ved å blande rømme og ravigottsaus, og smake til med sitronsaft, litt majones, salt og pepper
Kokefaste som jeg koker med skallet, og siler av vannet og legger til avkjøling utover et brett. Annanasen er perfekt å blande sammen med opphakket paprika i flere farger
Etter et travelt og relativt sett slitsomt år med mye endringer(. Ja, og så har jeg endelig fått laget noe “ny” mat da, og her kommer oppskriften på min favoritt POTETSALAT, som er supert tilbehør til mye, og siden det er JUL, så nevner jeg at den er helt ypperlig til en mager Jule-skinke, eller spekemat – der jeg (naturlig nok) sverger til kalkun-spekeskinke
Ha i epler, løk, rømme og majones før du rører om. Smak til med litt salt og pepper. Deretter steker du makrell filettene i smør og serverer med en gang
Serveres med for eksempel salat (issalat, agurk og paprika i min salat) ogpotetsalat. Pga eggallergi i familien lager jeg potetsalat uten majones, og den er god
Estragon med finhakket persille, dill og gressløk gir en utsøkt smak til potetsalat. Frøende er strerkere enn fruktkjøttet og det kan være lurt å fjerene disse før en er kjent med virkningen