Hvis du har en slik flott jerngryte fra LeCreuset (ønsker meg til jul – hører du Nissen. Denne grytenble servert med en fløyelsmyk potetmos og et godt glass rødt
Da kan jeg neste morgen løfte hele bakepapiret, med deigen, opp i gryten. Jeg har lenge sett på disse eltefrie brødene rundt på blogger og nettsider og vært veldig fristet
Eg brukar ei støpejernsgryte frå LeCreuset med lokk, den passar perfekt til sånne oppskrifter. Eg koker alltid gulasj i omnen, då syns eg at gryta blir aldeles nydelig
Jeg bruker min leCreusetgryte, helt fantastisk å bruke. Julegodt. Tradisjon tro - når det nærmer seg advent og jul, begynner de små forberedelsene, og lysten til å starte opp med julebaksten og julegodt blir ekstremt tilstedeværende
Nå har jeg vært så heldig og fått gryten jeg har ønsket meg lenge - en LeCreusetjerngryte. Jeg har lenge hatt lyst til å bake grytebrød, men jeg har ikke hatt en gryte å bake det i
Jeg bruker min leCreusetgryte, helt fantastisk å bruke. Julebakst. Tradisjon tro - når det nærmer seg advent og jul, begynner de små forberedelsene, og lysten til å starte opp med julebaksten og julegodt blir ekstremt tilstedeværende
LeCreuset + kylling = sant. 2-3 stenger selleri. Skru ovnen på 250 grader og sett inn en jerngryte med lokk. Jeg pleier å deleselleristenger og gulrøtter i 3-4 biter, og løken i båter. 2-3 stenger selleri
Til en jerngryte, lecreusetgryte e. De flesteoppskrifter skal det brettes og søles på et bakebrett før det velves over i gryta, det har jeg droppa, blir masse unødvendig søl, så derfor enda enklere
Når brødet er ferdig etterhevet tar du vekk bollen, løfter bakepapiret og vipper det forsiktig over i den glovarme gryten (som du har tatt ut av ovnen)
Vi har en giganorm LeCreuset til dette. Jeg elsker alle typer ris-med-ting*. Plov er en søt og aromatisk blanding av gulrøtter, løk, ris og lammekjøtt, mildt krydret og kokt i en gryte