Om du ikke vil ha brødpinner kan du bruke samme deig til å lage rundstykker. Rundstykker lages slik. Ha godt medmel utover benkeplaten og velt deigen ut på denne
Og har du spikket din egen pinne, kan du i alle fall spise pølser i pinnebrødmed god samvittighet. Bruker du deigen kun til pinnebrød, trenger du bare å heve deigen i cirka en time
Jeg har iløpet av dette året laget en god del brød, grovt brød. Jeg så ikke, i videoen hans, fremgangsmåten på hvordan man lager dette, så jeg gjorde bare så godt som jeg kunne
Hvis du har lyst til å lage focaccia i påsken er det latterlig enkelt, grunnoppskriften er hentet fra Trines Matblogg, men dere skal få den her for ordens skyld
Jeg har lagetsurdeigsbrød tidligere, men da fra en oppskrift som var både omstendelig og krevde flere dageslange prosesser før brødet var ferdig, så surdeigsbrød har jeg de siste årene bare kjøpt hos bakeren
Her er brødetlagetmed dobbel deigsats. Om du bruker fersk gjær, bland den sammen med vannet. Pensle en bolle medolivenolje og hell deigen over i denne bollen (Oljen kan droppes)
Hun hadde i dag laget foccacia brød i porsjons former. Synes det var helg genialt å lage porsjons boller, for da blir det enklere å ta opp feks kun en eller to fra fryseren om jeg plutselig får lyst på det
Hun valgte først å fylle brødetkunmed grønnsaker. Hamburgerbrøda lagde jeg mens guttungen sov formiddagslur og burgere og oppvarming av nesten-ferdigstekte-brød gjorde jeg mens mannen underholdt ungene siste halvtime før middagen kom på bordet
Jeg liker å lage gode matpakke,. god salat og paprika smaker himmelsk sammen medsalt skinke. Spray brødenemed vann, riv over litt god ost, og dryss litt grillkrydder på
Man kan også få tak i mel som er ferdig spiret, så man kan lagebrødet selv med det. Så utrolig gøy- jeg fikk nylig et oppdrag fra TV Visjon Norge hvor jeg skulle lage et innslag om Esekielbrød som er basert på et skriftsted i Bibelen