Brød uten gjær og hvetemel oppskrifter

64 Lagre
LcHf; Sandwich brød

LcHf; Sandwich brød

Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
34 Lagre
Godt brød til frokosten

Godt brød til frokosten

Kommentar Du kan bruke disse HTML taggene og attributene. 1 kommentar. 30. desember 2015 - 20. 04. Sverre Helgøy
34 Lagre
Søtpotet brød!

Søtpotet brød!

Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Jeg synes dagene bare flyr forbi, og at ukene kun bygd opp av mandager og fredager
32 Lagre
Sky brød

Sky brød

Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
30 Lagre
Lavkarbo"brød" laget på null komma niks!

Lavkarbo"brød" laget på null komma niks!

Jeg ville lage noen lavkarbobrød (inspirasjon hentet fra Carolines hamburgerbrød) da jeg hadde skikkelig lyst på scampi, dressing og brød
27 Lagre
Lavkarbo, glutefritt og melkefritt brød med honning & gresskarkjerner

Lavkarbo, glutefritt og melkefritt brød med honning & gresskarkjerner

- Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende
27 Lagre
Fermentert naturlig glutenfritt brød av bokhvete med kun tre ingredienser!

Fermentert naturlig glutenfritt brød av bokhvete med kun tre ingredienser!

tilsetter noen levende kultur, men riktig miljø, villgjær fra luften og. fordi deigen gjærer selv, over tid, ved spontangjæring
24 Lagre
Foccacia brød

Foccacia brød

Dette er en variant som er kjempelett å lage, og det smaker utrolig godt. En av mine kjære søstre er bare så glad i Foccacia brød
22 Lagre
Glutenfritt brød av frø

Glutenfritt brød av frø

B. r. ø. d. e. t. l. a. g. e. t. p. å. k. u. n. f. r. ø. ,. v. a. n. n. ,. f. i. b. e. r. h. u. s. k. o. g. l. i. t. t. o. l. j. e. D. e. t. t. e. e. r. m. e. d. a. n. d. r. e. o. r. d. e. t. h. e. l. t. g. l. u. t. e. n. f. r. i. t. t. b. r. ø. d. ,. s. o. m. k. a. n. n. y. t. e. s. a. v. a. l. l
15 Lagre
BRØD med spelt, rug og frø

BRØD med spelt, rug og frø

og brøde smakte helt topp også denne gangen. Dette brødet har gått rett hjem. ½ ts tørrgjær. bare du har rett forhold mellom det tørre og det våte
12 Lagre
NATTENS BRØD ( TIL SUPPER,GRYTERETTER OG DIV. )

NATTENS BRØD ( TIL SUPPER,GRYTERETTER OG DIV. )

Jeg sto altså å knadde deigen og tenkte på dette navnet og at dette brødet  passettil diverse nattmat / kveldsretter
11 Lagre
Hasselback brød

Hasselback brød

De kan også spises alene, de er kjempegode. kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER
10 Lagre
Myke brød med frø (lavkarbo polarbrød)

Myke brød med frø (lavkarbo polarbrød)

De ble kjempegode og nesten som ploarbrød.  Strø i frø, fiberhusk, bakepulver og salt. ) Myke brød med frø (lavkarbo polarbrød)
9 Lagre
Godt og grovt brød med helkorn

Godt og grovt brød med helkorn

Et godt og grovt brød som ikke krever elting. - Slå deigen ned og hell den i to smurte former. Gir 2 brød i standard brødform. - 37,5 g tørrgjær. 37,5 g tørrgjær
7 Lagre
Grovt brød

Grovt brød

Jeg baker også brød av den grove typen. Det er ikke bare kaker og annen søt bakst som dukker opp på kjøkkenet mitt
7 Lagre
Enkelt og sunt fitness havre- og protein brød

Enkelt og sunt fitness havre- og protein brød

Brødet er glutenfritt, og svært rikt på protein. Du kan bruke protein pulver uten smak om ønskelig, men jeg liker vanilje
7 Lagre
Cheesy brød... loff med ost og hvitløk

Cheesy brød... loff med ost og hvitløk

Legg deretter osten og hvitløk(skjært i skiver) i mellom rutene, godt fordelt. Legg brødet på alminiumsfolie og hell smørblandingen over
7 Lagre
Knallgode brød del 1

Knallgode brød del 1

 Boka inneheld litt brødhistorie, ein bakeskule og ein god del teori rundt korn og brødbaking.  På biblioteket på Moa oppdaga eg i haust boka "Knallgode brød" av Wenche Frølich