Siden brødet smaker himmelsk, har store bobler og litt seig skorpe slik som landbrødene i Frankrike som jeg alltid lengter sånn etter har, synes jeg det er for gæli og retter herved opp miseren
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Bare deigen får hevet seg fint, er det ikke så nøye med hvor lenge den står
Det florerer av oppskrifter på nettet og med god grunn. Denne metoden for brødbaking gir et veldig bra resultat og krever veldig lite kunnskap eller utstyr
Dessuten spiser vi litebrødmat. Brødbaking og jeg er ikke helt på vennskapelig fot. Den var så hard at det var med nød og neppe jeg fikk blandet inn hvetemel, gjær, salt og honning
MEN, så fikk jeg to pakker medbrødmix fra eldste datteren. Veien har vært til dels krunglete når det kommer til brødmat, da det ikke har vært så lett å finne noe som hun liker over tid
To knekkebrød for en voksen mann er selvfølgelig alt for lite, men for ei jente/dame med en stillesittende jobb kan to knekkebrød være nok så lenge man velger riktig pålegg, her er noen forslag
Gikk igang med friskt mot, med oppskriften jeg hadde med hjemmefra, Det eneste jeg ikke hadde funnet fra butikken var Havregryn, men tenkte da at det ville nok bli foccacciabrød fordet om
Snitt gjerne brødenemed en kniv og strø med mel eller frø hvis d ønsker det. Dette er en loff med kun fire ingredienser, den krever lite arbeid, men det kreves litt tid til heving, men da får du tid til å gjøre andre ting, til gjengjeld får du et bakverk som er ganske så perfekt og har en sprø knasende skorpe