Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Bland hvetemel, melk, vann,, salt, honning og gjær i en eltemaskin og la deigen eltes i ca. Dette er et deilig smalfult brød som kan spises som det er eller serveres med suppe, salater og gryter
Resultatet er et lunt, saftig brød med sprø skorpe som smaker himmelsk. Ha deigen over på en melet flate og bruk en slikkepott/stekespade til å brette deigen noen gangen sammen med hvetemel
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
- Stivpisk eggehvitten (jeg brukte en melkeskummer av alle ting og det funket. Jeg ville lage noen lavkarbobrød (inspirasjon hentet fra Carolines hamburgerbrød) da jeg hadde skikkelig lyst på scampi, dressing og brød
En av mine kjære søstre er bare så glad i Foccacia brød. 1 liter vann1,6 kg hvetemel1 pose tørrgjær30 gram salt2 - 2,5 dl olivenoljehavsaltBland alt og hev til dobbel størrelse. 1,6 kg hvetemel
Men de fleste av oss trenger kanskje ikke de mengende vi spiser, også opptar de tradisjonelle brødmåltidene plassen til mat vi faktisk spiser for lite av