Jeg spiser den kokt og jeg spiser den ovnsbakt og grillet. Når man skal grille sjøkreps bør man lage urtesmør som man legger oppå krepsen, og man kan lage mange ulike typer også
Disse herlighetene er fra Hitra og er kokt med salt, dill og lager øl. Nå er skalldyrene på topp og vi fikk tak i sjøkreps som var nesten like store som små hummer
Kutt opp gulrøtter og sellerirot i tynne strimler for pynt og litt tekstur og la de koke seg møre før du legg oppi fast fisk, blåskjell som du tok ut etter å ha kokt kraft eller andre godsaker fra havet
Når pastaen er kokt al dente heller du av vannet og røren inn de andre ingrediensene. Server gjerne med litt revet parmesan på toppen og om mulig ett par hele sjøkreps
Vær oppmerksom på at det tar kun tre minutter for rekene å bli ferdig kokt. Jeg kjøpte ferdig rensede kongereker i en asia-butikk og oppdaget til min store tilfredsstillelse at importøren har sluttet å markedsføre store reker som Scampi (sjøkreps)
Denne fiskesuppen fant jeg hos Godfisk, opplysningskontoret for fisk og sjømat, og er så tett oppi Son Brygge sin egen oppskrift jeg kan anta at man kommer
(Bruker du ferdig kokt scampi, så kan du tilsette dem de tre siste minuttene. Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler
Denne kokte jeg lenge og den ble veldig fin og smakte mye og konsentrert. Eller kanskje en sjøkreps. I tillegg hadde jeg rekekraft kokt på reker som jag har laget tidligere
Rekene og sjøkrepsen pilles. De nypillede rekene og sjøkrepsene dekkes til og settes i kjøleskapet. Før suppen serveres tilsettes de nypillede rekene og sjøkrepsen og koker med et par minutter
Far min og eg høyrer til den delen av befolkninga som faktisk er minst like glad i krabbe og sjøkreps, det vil seie så lenge hummaren er kokt så lenge at kjøttet er gummi-aktig på konsistens