Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er en fantastisk måte å starte uka på. Og det gjør du så her…. Gjør det lettvint – kjøp kveiteskiver – en til hver hvis de er store
Posted by Torill Anita. Tweet. Villaks er selve sommerfisken for meg. Da ligger den i disken hos fiskebutikken min og koster 500 kr per kg, men hva gjør vel det
Kyllingfilet med dill- og kaperssaus. 28. 09. 2014 kl. 14. 38 i. Kyllingretter. Ingen kommentarer. Porsjoner 4
Ingredienser
400 g kyllingfilet
2 dl vann
1 stk hønsebuljongterning
1 stk brokkoli , delt i små buketter
2 ss rapsolje
1 stk finhakket sjalottløk
2 ss sitronsaft
1 ss kapers
2 dl matyoghurt
1⁄4 ts salt
1 ss hakket frisk dill
160 g naturris
Slik gjør du
Kok Bavette Barilla i rikelig, saltet vann, hell av vannet og ha over oliven- og kaperssausen. Bruk hurtigmikseren og bland oliven, persille og skylte kapers
30 august 1896 feiret Trondheim by Nansens Framekspedisjon med festmiddag i Britannia Hotel. Maten var naturligvis utsøkt, og på menyen stod blant annet denne retten, som også i dag serveres i Palmehaven på Britannia Hotel
Vi snakker peppersaus, kaperssaus, og smørsaus. Noen ganger kommer jeg over en kommentar eller en artikkel om dietter, mat, spiseforstyrrelser eller lignende som setter tankene i gang og gir meg bensin på bålet skrivemessing