Kaperssaus oppskrifter

Kveite med kaperssaus

Kveite med kaperssaus

Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er en fantastisk måte å starte uka på. Og det gjør du så her…. Gjør det lettvint – kjøp kveiteskiver – en til hver hvis de er store
Villaks med kaperssaus og jordbærsalat

Villaks med kaperssaus og jordbærsalat

Posted by Torill Anita. Tweet. Villaks er selve sommerfisken for meg. Da ligger den i disken hos fiskebutikken min og koster 500 kr per kg, men hva gjør vel det
Kyllingfilet med dill- og kaperssaus

Kyllingfilet med dill- og kaperssaus

Kyllingfilet med dill- og kaperssaus. 28. 09. 2014 kl. 14. 38 i. Kyllingretter. Ingen kommentarer. Porsjoner 4 Ingredienser 400 g kyllingfilet 2 dl vann 1 stk hønsebuljongterning 1 stk brokkoli , delt i små buketter 2 ss rapsolje 1 stk finhakket sjalottløk 2 ss sitronsaft 1 ss kapers 2 dl matyoghurt 1⁄4 ts salt 1 ss hakket frisk dill 160 g naturris Slik gjør du

Avkokt flyndrefilet i kaperssaus (Sør-Trøndelag)

30 august 1896 feiret Trondheim by Nansens Framekspedisjon med festmiddag i Britannia Hotel. Maten var naturligvis utsøkt, og på menyen stod blant annet denne retten, som også i dag serveres i Palmehaven på Britannia Hotel

Karbonader med kaperssaus

Arbeid karbonadedeigen med det halvsmeltede smøret og pepper. Form deigen til tykke karbonader, 4 store eller 8 mindre

Gammel meny

Avkokt flyndrefilet i kaperssaus. 30 august 1896 feiret Trondheim by Nansens Framekspedisjon med festmiddag i Britannia Hotel

Kaperssaus

Smelt smøret i en kasserolle. Rør inn hvetemel og spe med varm fiskekraft og kaperskraft. Tilsett fløte og kapers

Dampet Norsk Kveite med lime/kaperssaus

Fjern skinn og ben og skjær til fisken i litt store biter. Ha hvitvin, vann og krydder i en kjele. La det få koke opp sammen med fiskeavskjær

Oksekotelett med kaperssaus

Pensle kjøttet med olje, legg det på grillrist og stek det ca. 10 min. på hver side. Følg bruksanvisning for egen grill

Lam i kaperssaus

Legg kjøttet i en "trang" gryte, hell på så mye vann at det nesten dekker. La kjøttet komme langsomt i kok