Kveite. Pynt med små terninger av slangeagurk og blader av frisk koriander. Kveite. Skrubb potetene godt , kok med skallet på i lettsaltet vann, til de er nesten
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Vi fulgte i all hovedsak oppskriften til Bent Stiansen fra hans veldig fine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker
Gjør det lettvint – kjøp kveiteskiver – en til hver hvis de er store. Når sausen er som tykk fløte smaker du til med salt, pepper, malt muskat og kapers
Kveite. 1 kilo rødbetersalt og pepper2 ts karve2-3 ss oljeMatyougurt og ett lite dryss med parmesan er godt å ha over rødbetene når de er kommet på tallerken
Denne oppskriften gir i alle fall en perfekt tilberedt kveitemed deilig tilbehør. Jeg har alltid synes at kveite er en vanskelig fisk å tilberede, den blir altfor ofte tørr
Kveite er en flat beinfisk i flyndrefamilien. Varm opp stekepannen, sammen med rapsolje. Kveite finnes på begge sider av Nord-Atlanteren, også langs hele kysten av Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.