Villaks med kaperssaus og jordbærsalat
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 gram laks
  • Smør og olje til steking
  • 2 avocado, delt i biter
  • 1 kurv jordbær, delt i biter
  • 1 moden mango, delt i biter
  • 2 vårløk i ringer
  • saft av 1/2 sitron
  • 1 neve basilikum, hakket
  • 1 neve bladpersille, hakket
  • noen stilker med dill
  • salt og pepper
  • 1 økologisk sitron, saft og skall
  • 2-3 ss kapers, grovhakket
  • 3 fedd hvitløk, presset
  • 1 neve bladpersille, hakket
  • 5 ss usaltet smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.