Kok Bavette Barilla al dente i rikelig, saltet vann, og ha i Pesto Rosso Barilla. Legg rucola på tallerkenen, fordel pasta med saus over, og legg til slutt på de hakkede nøttekjernene
En av utstillerne var selvfølgelig Hamars -og en av Norges beste fiskebutikker Knutstad & Holen A/S. Den blir røket på gamle måten med bøkeflis i Knutstad & Holsen A/S sitt røykeri, på Midstranda i Hamar
Ha den avsilte pastaen oppi panna sammen med sausen. Pasta med sorte olivenogkapers. Hakk olivenog bladpersille og ha dette i pannen sammen med matfløte
Som tilbehør har jeg en mos av potet og selleri, og topper det med stekt serranoskinke. Begge typer fisk er Norge storprodusent av, men blir lite brukt her hjemme
Kjør ramsløk og litt olje i en blender eller medstavmikser. Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Skyll basillikum og ha i blender eller i bolle og kjør medstavmikser til helt smooth. Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Juster med væske om det er nødvendig, det skal bli ei fyldig røre. Saftige, fyldige og smakfulle pannekaker (eller lapper om du vil) som er naturlig søte av sødmen fra bananen, fiberrike, mektige og fulle av vitaminer og mineraler
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenoljeog like deler av ostene parmesan og pecorino
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan ogolivenolje, hvis du vil. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkål og sitronsaft i en food prosessor og suse til en pasta
Jeg er i utgangspunktet fan av måltider med få ingredienser (men råvarene må være bra så klart). Bland inn pesto eller server den ved siden av (hvis du har kresne barn som ikke er så glad i det, sånn som meg)
Once your pasta is drained, heat a large saucepan or cast iron skillet over medium heat. Taste and adjust seasonings as needed, adding more lemon juice for acidity/brightness, vegan parmesan for cheesy flavor, salt for saltiness, or peas for sweetness
Skrap sidene avog til for å få med alt. Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.