Ha juicen og bitene i en kjele sammen med finhakket hvitløk, chilli, ingefær, sukker og eddik. Innbaktkyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av
Til et stykke kylling. Skrap ut innholdet i en bolle ig frem med stavmikser,miks grønnsakskjøttet, oppi med tahini sitron salt papper og finhakket hvitløk
Krydre kyllingfiletenemed salt og pepper, og legg dem i en smurt ildfast form. Skrap ut det som blir igjen i formen, og legg det over i en liten kasserolle sammen med appelsinsaften og buljongen
Bland sammen smør, bladpersille og hvitløk. Kjøper du kyllingen hel kan du skjære ut akkurat de stykkene du vil ha, om det nå skulle være lår eller bryst med skinn du er på jakt etter
Salat med ovnsbakt asparges og baconPasta medkylling, rosmarin, chili og tomatDel på. Ovnsbakt gulrot med parmesan og hvitløk gir kjedelige gulrøtter en gastronomisk ny dimensjon
Kyllinglårinnbakt i øl og maismelTexMex kyllingmed pastaDel på. Tilsett løken og hvitløken sammen med alle ingrediensene til sausen i stekepannen du nettopp stekte kyllingen i
Lyst kjøtt, som kylling og svinekjøtt tar lettere til seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinade med litt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, salt og litt spicy
De oppdretter og lager produkter av både and og kylling, og du finner varene på Meny. Ta de ut, ha oppi en klatt smør, hvitløksfedd, noen dråper sitronsaft og en klype brunsukker