Ogi dag skal en kyllingfilet få æren av å bliinnbakt. Først krydret jeg den med Aromat ogPeppermix. JA da, sikkert mange av dere der ute som fnyser ogsier at det kan jeg lage selv
Marinert salmalaks medblomkålpuréav Hjemmekokklauget. Kjør dette til en fin purè medstavmikser. Salmalaks er kanskje blandt verdens beste opprettslaks ogkvaliteten er uslåelig
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Pølsebrødene er lette å lage ogdeigenusedvanlig god å jobbe med. De var egentlig mest myntet på barna, men de voksne sørget for å hive seg over fatet ogsikre seg pølser i rasende fart
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater, fetaost, oregano oglitt salt og pepper. Ta en flatbunnet kjele (ikke for stor) og bank kyllingen ut til ca
GA_googleAddAttr("Tag", "ovnsbakt"). Kyllingfilet kan lett bli tørt, men ved å pakke den inniskinkeog knyte den sammen medhyssingforblir kjøttet saftig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.