Helstekt kylling med oliven og sitrus
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 hel kylling (ca. 1,5 kg.)
  • 2 ss smør, helst romtemperert (ikke avgjørende)
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 1 lite hvitløksfedd, most med litt salt i en morter
  • 2 ss olivenolje
  • 2 sitroner, delt i to på tvers av båtene
  • 2 klementiner, delt i to på tvers av båtene
  • 20 grønne oliven, uten kjerne
  • salt og pepper
  • 1 hel kylling (ca. 1,5 kg.)
  • 2 ss smør, helst romtemperert (ikke avgjørende)
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 1 lite hvitløksfedd, most med litt salt i en morter
  • 2 ss olivenolje
  • 2 sitroner, delt i to på tvers av båtene
  • 2 klementiner, delt i to på tvers av båtene
  • 20 grønne oliven, uten kjerne
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.