200 grader
i rundt 30-40 min-eller til gyldne,snu gjerne underveis for jevn farge. Ta ut av ovnen, hvitløken er nå myk og god og kan gnis inn i kyllingen. Have fun!
Også kan du flotte deg medbaktehvitløksfedd på glass senere i uka. Med på kjøpet får du også deilig hvitløksolje som du kan bruke til steking eller til salatdressingen
Dryss på salt og pepper og dytt strimler av hvitløk under skinnet på kyllinglårene, den hvitløken du ikke får plass til legger du i stekepannen ved siden av kllinglårene
Den bakte rabarbraen kan oppbevares med sirupen i et tett glass og har mange bruksområder. Bruk den som pynt på kaker (hvit sjokoladeterte medbakt rabarbra) eller som topping til enten havregrøt eller müsli
Men, dersom du i likhet med meg, kjemper med nebb og klør over det siste baktehvitløksfeddet som tilbehør til lammesteken så kan denne … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Ha juicen og bitene i en kjele sammen med finhakket hvitløk, chilli, ingefær, sukker og eddik. Innbakt kylling med sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.