Del opp i tynne skiver gulrot og selleri (kan sløyfes) og legg det oppi stekepannen som stekes lett så tilsetter du kjøttdeigen og stek den til gjennomstekt
Denne retten er så god og lekende lett å lage at jeg kunne hatt den hver dag. Vel, den kommer i hvert fall på bordet når jeg ønsker meg litt ekstra kos eller bare ønsker å imponere middagsgjestene
Hvelv deigen ned på lett melet bakebord. Da er det mye lette å skjære opp kaken etterpå. Skrap deigen ned fra kantene i bollen, elt den litt på lett melet bakebord, smør bollen (eller en annen arbeidsbolle) med olje eller smør, legg deigen nedi og la den heve seg til dobbel størrelse, 1 times tid
Kjærestekokken har en imponerende evne til å se de mest erotiske ting i maten og råvarene vi bruker, til min forlystelse…Så når vi kokkelerer blir det mange latterutbrudd og småflørting mellom kokken og koldjomfrua hans
Fruktig og lett undermoden stil, preg av mørke og røde bær, frisk ettersmak. Matinteressen har vi søsknene arvet av far -så jeg må prøve og finne på noen spennende smaker,
En slik tankegang tror jeg er nyttig, for den gjør det lettere å holde seg unna «kosen». Jeg føler i dag at det er jeg som har kontroll på maten og ikke omvendt