BBQ Kalkunfilet i Crock-Pot  ♫♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 027 X, på 6 liter, fra Acreto AB / CROCK-POT,
  • som distribuerer produktet i Norge. Denne er beregnet på mat til 7-8 personer
  • Det som er nytt med denne utgaven, er at kjelen, som sitter i varmeelementet kan brukes på komfyren, som en vanlig tykkbunnet kjele. Med en innerkasserolle av metall med Dura
  • 1 kg kalkunfilet, rå
  • Stekesmør
  • Salt
  • Pepper
  • 1 dl Heinz Barbecuesaus
  • 1 dl Heinz Garlicsaus
  • 1 dl aprikossyltetøy
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2,5 dl kokosmelk
  • Persille

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.