Så kan du velge hva du har lyst til å lage av grunndeigen. Hva du kan lage av grunndeigen. Vil du ha brødene litt grovere, kan du erstatte litt av hvetemelet med sammalt hvete
Gjærbakst er så universell og det er så utrolig mange fantastiske smakskombinasjoner man kan lage. Ofte liker jeg å lage dobbel porsjon når jeg først er i gang, og fyller opp fryseren
Kjempegod og fersk gjærbakst med sjokolade mellom lagene. Brødet hever godt under steking, og da er det lurt å lage bitene lavere enn formen (se bildene nedenfor)
Brett deigen over og lag en kringle, eller to leiver – bare fantasien begrenser hvordan du gjør det. I mellomtiden kan du lage eplefyll og hakke mandler
Denne oppskriften laget jeg til et bilag for ukebladet Hjemmet før i år. Grunndeig til søt gjærbakst. Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane) Grunndeig til søt gjærbakst
Det er superenkelt å få til disse kurvene, jeg viser deg hvordan her. Men nå som det er ferie har man tid til å lage skikkelig god gjærbakst, og det er så verdt det
gangene jeg ikke gjør det så er det greit å lage noe som er både kjapt og enkelt. Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de
seg å lage det selv. Jeg laget noen store og noen små rundinger. Polarbrød er et brød som er blitt mer og mer populært, og barna her i hus er veldig glad i dette brødet så det lønner