Vanlig gjærbakst kan gjøres om til «uvanlig» bare ved å gjøre noen små visuelle endringer. Jeg fikk inspirasjon til å gjøre noe annet med bolledeigen etter å ha sett et innlegg på Pintrest
Klippekringle. 75 gr. smør. 4 dl. melk. 1 dl. appelsinjuice. 50 gr. gjær. 1 egg. smalt smør i en kjele, hell i melk og appelsinjuice, rør ut gjæren i lunken væske
00. Oppskriften er ikke min, men jeg bruker den ofte og jeg får masse (u)fortjent skryt. Denne er ikke laget på slump, anestesileger slumper heldigvis sjelden, men jeg må innrømme at jeg har vært skikkelig rampete og IKKE veid bollene
Jeg har iløpet av dette året laget en god del brød, grovt brød. Har laget mitt eget "slump" brød etter å inspirasjon fra Cacas sin brødoppskrift (som står på baksiden av "verdens beste" brødform)
Pin It. 7 dl mjølk. 150 gram margarin. 2 dl sukker. 50 gram gjær. Ca 1 kg kveitemjøl. Fyll. Eplesyltetøy. Smelt margarin, tilset mjølk og varm blandinga opp til ca 37 grader
Tips. Til fine hveteboller tilsett 1 ½ dl sukker og 1 ts kardemommme og bruk. kun ½ ts salt. Evt. rosiner. Ha kesam i en arbeidsbolle til sett varmt vann (Bruk kesam boksen, nesten
Hvis du elsker deilige fluffy boller, kommer du til å elske disse … I promise. Hei alle sammen, i dag deler jeg med dere min favorittoppskrift på en søt bolledeig
7 trinn til en vellykket gjærbakst. 13. 11. 2014 kl. 53 i. Tips & Trix mat ting. -). Ingen kommentarer. Følg våre 7 gode råd og bli en mester i å bake velduftende gjærbakst, både søt, fin og grov bakst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.