Dersom du skal lage fisk i sousvide vil du få et bedre resultat ved bruk av saltlake. Saltlake er et fint hjelpemiddel for å unngå at vi mister mye kjøttsaft ved tining
Så lenge jeg kan huske har pappa laget saltkjøttlår til jul. La det stå på kjøkkenet (romtempertur) natten over, saltet smelter og blir til saltlake i løpet av natten
I dag tenkte jeg å vise dere et alternativ på hvordan du kan tilberede denne nydelig fisken. Helt til å begynne med starter jeg med å lage pestoen ferdig
Vi er fire familier som har slått oss sammen for å lage mat av alt som kan brukes fra dyret. Vi har nå kokt og laget sylte på hodene og den feite og gelatinrike kraften fra hodene har vi delt broderlig
Ting tar tid er de tre "Tene", og det skal være sikkert og vist, for dette har virkelig tatt mange år før jeg nå endelig har tatt mot til meg å prøve å lage lammerull
Rør ut salt i vann og hell saltlaken i en dobbel plastpose. La steken ligge minst 12 timer i saltlaken. Skru ned varmen til lav temperatur, og la den stå til steketermometeret viser 65 °C