Ertesuppe og pannekaker – tradisjonsmat
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 pakke tørkede gule erter
  • vann til bløtlegging
  • 1 lettsaltet eller lettrøkt svineknoke (Hvis de er små bruker du 2)
  • vann til koking, ca 1,5 liter 1 gul løk i terninger
  • 3-4 gulrøtter i terninger
  • 1 sellerirot i terninger
  • 1 persillerot i terninger
  • 1 purre
  • salt og pepper
  • frisk timian
  • 3 dl hvetemel eller 1,5 dl hvetemel og 1,5 dl grov sammalt hvete
  • 1/2 ts salt
  • 6 dl lettmelk
  • 3 ss smeltet smør
  • 3 egg, romtemperert
  • Smør til steking
  • Blåbærsyltetøy

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.