Denne viltgryten er ganske annerledes enn det mange er vant til i Norge hvor jeg har kombinert ingredienser fra flere oppskrifter med viltkjøtt funnet på amerikanske matsider som Allrecipes
Jeg har stekt leverposteien i muffinsformer, brødformer, silikonformer, aluminiumsformer. 300-400 g malt elgkjøtt. Fordel massen i små eller store former som stekes i vannbad i varmluftsovn ved 105 grader i 1-2 timer alt etter hvor store former du bruker. 300-400 g malt elgkjøtt
Legg merke til hvor nøyaktig jeg er på einebærene. De gir veldig mye smak og må håndteres med respekt. Heldige meg som får litt elgkjøtt innimellom jeg kan leke meg med
Flott sted, god mat, litt skuffende desserter -og hvor var musikken ♫♪. Ole M god, fruktsalaten var ikke veldig mye og skryte av - og puddingen smakte stort sett ingenting, fløtepudding uten vanilje